Атракции

OFF ROAD разходка с високопроходим автомобил

Ако сте любители на природните красоти, но предпочитате по-леките натоварвания, сме помислили и за вас. Предлагаме разходка с джип до всички природни забележителности в района на село Орехово – Чудните мостове, Цирикова църква, Кабата, Персенк, Костен камък, римския път и др.

Попитайте ни за повече информация.

В района на Орехово има чудесни условия за практикуването на конна езда – още една алтернатива на пешеходния туризъм. Сенчестите горски пътища и пътеки са отлично трасе за спокойна или по-динамична езда. Без значение дали сте начинаещи или по-напреднали, ще останете очаровани от природните красоти, съчетани с емоцията от общуването с красивите родопски коне.

Конна езда

къща карина село орехово супер цени нощувки промоция конна база евтино изгодно

Пикник на открито с фолклорна програма

къща карина село орехово супер цени нощувки промоция балкан туризъм българия

Гледаме на храненето като на религия. Няма нищо по-важно от вкусната и добре приготвена храна. Когато тя се консумира на открито и под напева на каба гайдата, е многократно по-вкусна. Можем да организираме Вашия пикник на открито с традиционни родопски гозби и кратка фолклорна програма, край някоя от природните забележителности в района или насред зелена поляна, под сенките на родопската гора.

Попитайте ни за повече информация.

Риболов

Реките в Родопите са все още чисти и богати на рибни запаси за любителски риболов. Видовете, които могат да бъдат уловени, са кефал, мряна и пъстърва. Можем да организираме Вашия риболовен излет в района, а Вие ще откриете още една причина да се завръщате в Родопите и Орехово отново и отново.

Попитайте ни за повече информация.